Vill du bli en del av mitt team?


När Emma slutar den 31/10 behöver jag någon som kan ersätta henne. Du kommer ha ett betydande ansvar för mina 10-15 hopphästar tillsammans med övrig personal.I dina uppgifter ingår bland annat daglig skötsel av hästarna, ansvara för stallet när vi är iväg på tävlingar, köra hästar till veterinär etc, hjälpa till att hålla igång hästarna genom ridning och tömkörning/longering mm. Ingen mockning på vardagar.
  Kvalitet, kunskap, trygghet och omtanke är våra viktigaste ledord i vardagen, och jag söker nu dig som brinner för hästar, och vill vara en del i teamet och hjälpa oss att utvecklas ytterligare tillsammans med hästarna.
Boende finns på gården, möjlighet att ta med egen häst finns, dock ej andra husdjur.
Körkort behörighet B är ett krav.
Du bör ha tillgång till egen bil.
Om du tror att du har egenskaperna jag söker hos vår nya teammedlem, skickar du personligt brev, CV samt referenser till hannes.melin@melinequestrian.se