Vilken sommar hittills! Hästarna har utvecklats fantastiskt under våren och sommaren. All i got is U har hoppat med flera placeringar i 140 och kvalade in till falsterbo där han hoppade 1+4 fel i kvalen och tyvärr missade finalen. Utvecklingen har dock varit stadigt uppåtgående och vi är mer än nöjda med hans prestationer hittills.
Carola Z har gått från klarhet till klarhet och har nu placeringar i 1,40. Den här hästen tror vi jättemycket på!
Calida van het Exelhof har vi hela tiden vetat att hon är en riktig stjärna, och har stadigt hoppat med placeringar i 1,40. Denna helgen gjorde hon debut i 1,45 uppe i göteborg och det med den äran. En bom trillade på sista hindret, men vilken känsla hon levererade! Här en film på henne:


Quickstep har haft en fantastisk säsong hittills, han har återhämtat sig väldigt väl från skadan förra året, och har nu placeringar i 1,45 och 1,50. Han har gjort 4 starter i 1,50 och har två st tredjeplaceringar. Här kommer film från helgens 1,50 i göteborg.


Härnäst väntar tävling i hästhagen för Plexus och Karamel de Bo W&S till helgen, och veckan efter det åker All I Got Is U, calida van het Exelhof och Quickstep upp till Sundbyholm och hoppar 140/150 klasser.